1l — 10.50 Eur Sudėtinių mikroelementų optimalus santykis sukompleksuotas glicinų.
Rekomenduojamas daržovių, sodų ir vaiskrūmių tręšimui.
Kultūra | Tręšymo laikas | Trąšų norma kg/ha |
---|---|---|
Rapsai | Ruduo - 6-8 lapų Pavasari – nuo vegetacijos pradžios iki žydėjimo pradžios | 0,3-0,5 |
Javai | Ruduo- krųmijimosi pradžia Pavasari- nuo vegetacijos pradžios iki vamzdelėjimo pradžios | 0,3-0,5 |
Kukurūzai | 3-5 lapų fazė 8-10 lapų fazė | 0,3-0,5 |
Bulvės | Sugigymas Prieš žydėjimą Po žydėjimo | 0,3-0,5 |
Cukriniai ir pašariniai runkeliai | 6-10 lapų fazė Po 10-ties -14 dienų | 0,3-0,5 |
Svogūnai, porai | Nuo ropelių formavimosi | 0,3-0,5 |
Moliūgas | Vaisiaus augymo laikotapis | 0,3-0,5 |
Paprastos pupelės | Nuo digymo iki 2-3 lapų fazės | 0,3-0,5 |
Žirniai | Nuo digymo-, 2-3 lapų fazės iki žaliojo pumpuro fazės | 0,3-0,5 |
Žiediniai kopūstai, brokuliai | Po daigynimo, po 4 sav. po daigynimo | 0,3-0,5 |
Briukselio kopūstai | Vaisiaus užsimėzgymas | 0,3-0,5 |
Morkos, šakninės pietražolės | Prieš vagų sudarymą | 0,3-0,5 |
Salierai | 5-7 sav. po daigų išsodynimo | 0,3-0,5 |
Agurkai | Augimo laikotarpių | 0,3-0,5 |
Paprikos | Nuo 2 sav. po daigų išsodynimo | 0,3-0,5 |
Pekino kopūstos | 4 sav. po daigų išsodynimo | 0,3-0,5 |
Pomidorai | Nuo 2 sav. daigų išsodynimo | 0,3-0,5 |
Salotos | Po Daigynimo apie 2 sav. po sėjimo | 0,3-0,5 |
Obelys | Po žydėjimo, pumpurų susiformavimo laikų, Vaisių augymo laikotarpių | 0,3-0,5 0,5-0,8 |
Kriaušės | Po žydėjimo, pumpurų susiformavimo laikų | 0,3-0,5 |
Dvi metės avietės | Intensivausšplėtimo laikotarpių | 0,3-0,5 |
Serbentai | Prieš žydėjimą,uogų augymo laikotarpių Po dėrliaus surinkymo | 0,3-0,5 0,5-0,8 |
Braškės | Po vegetacijos Vasara iki rugpjūčio pabaigos | 0,3-0,5 0,5-0,8 |
Tręšnes ir vyšnios | Pieš žydėjimą po lapų atsiradymo iki pumpurų susiformavimosi | 0,3-0,5 |
Slyvos | Vaisio augymo laikotarių | 0,3-0,5 |
Aptikus trūkumą, esant sąlygoms, kurios trukdo įsisavintį maistinių medžiagų ar siekiant regeneruoti augalus | 0,5-0,8 | |
Naudojamo skysčio kiekis: lauko kultūros- 200- 500l/ha;sodai- 400-1000l/ha |